AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini keserken görmek

Kahve falında kendini keserken görmek

Kahve falında kendini keserken görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini keserken gördüyseniz:

  • Bir taraftan uzaklaşmayı düşünürken bir taraftan da olayları nasıl tolere edebileceğinizi planlıyor olabilirsiniz.

Kahve falında elinde keser görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında birini keserek öldürmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına tabir olunur.

Kahve falında saç keserken görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında keser balta görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini keserken görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kırık keser görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında boğazını keserek adam öldürmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir