AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kelepçeli görmek

Kahve falında birini kelepçeli görmek

Kahve falında birini kelepçeli görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, dertlerinin sona ereceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kelepçeli gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlik içinde olabilir, en ufak gelişmeler karşısında bile büyük hayallere dalıp, planlar kurabilirsiniz.

Kahve falında kelepçeli mahkum görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu kelepçeli görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda kelepçe görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birini kelepçeli görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelepçeli bilezik görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına kelepçe takmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına inanılır.

Kahve falında kelepçeli adam görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatının hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasında kelepçe görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, hasret gidereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir