AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini kelepçeli görmek

Kahve falında ölmüş birini kelepçeli görmek

Kahve falında ölmüş birini kelepçeli görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, alışveriş yapacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini kelepçeli gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle vakit geçirmeniz boşluk hissini kapatabilir veya hayata farklı gözle bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kelepçe anahtarı görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kelepçe vurulmak huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, dostlarını da iyi seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kelepçe bilezik görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eli kelepçeli görmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına tabir olunur.

Kahve falında polis kelepçesi görmek karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kelepçe açmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ayakta kelepçe görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, dünyasının bir anda değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini kelepçeli görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir