AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelepçeli mahkum görmek

Kahve falında kelepçeli mahkum görmek

Kahve falında kelepçeli mahkum görmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında kelepçeli mahkum gördüyseniz:

  • Israrla yol göstermeye çalışmaktan vazgeçmenizde fayda var.

Kahve falında kelepçeli mahkum görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini mahkum olarak görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mahkum görmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir mahkum görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında mahkumun çıktığını görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında hapse mahkum olmak dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında mahkumun kaçtığını görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine delalet eder.

Kahve falında idama mahkum edilmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, şansının ve bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir