AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelepçeli bilezik görmek

Kahve falında kelepçeli bilezik görmek

Kahve falında kelepçeli bilezik görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, yetki sahibi olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelepçeli bilezik gördüyseniz:

  • Sunulan ya da elinize geçen bilgilere kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında kelepçeli bilezik görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında kelepçe bilezik görmek isteklerine kavuşacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalettir.

Kahve falında altın kelepçe bilezik görmek kötü günlerin arkada kalacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelepçeli altın bilezik görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelepçe takıldığını görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kelepçeli görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine inanılır.

Kahve falında kırık kelepçe görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kelepçe taktığını görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir