AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına kelepçe takmak

Kahve falında başkasına kelepçe takmak

Kahve falında başkasına kelepçe takmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, iyi geçiminin biteceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, amacına ulaşmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında başkasına kelepçe takmak gördüyseniz:

  • Modası geçmiş, tercih edilmeyen veya artık verimli olmayan kalıpları, yöntemleri, davranışları veya yolları modellemek zaman kaybı olabilir.

Kahve falında başkasına kelepçe takmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında birisine kelepçe takmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında birine kelepçe takmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelepçe takmak sahip olduklarının eksileceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında koluna kelepçe takmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın kelepçe takmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi elini kelepçeli görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini kelepçeli görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, refah düzeyinin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir