AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda kelepçe görmek

Kahve falında kolunda kelepçe görmek

Kahve falında kolunda kelepçe görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kolunda kelepçe gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileriniz sizi diğerlerinin önüne geçirebilir veya ayrışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında koluna kelepçe takmak önemli atılımlar yapacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine işarettir.

Kahve falında koluna kelepçe takıldığını görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda kelepçe görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kelepçeli görmek doyasıya hasret gidereceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında eşine kelepçe takıldığını görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya işaret eder.

Kahve falında kelepçe vurulmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın kelepçe bilezik görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının elinde kelepçe görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir