AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini karakolda görmek

Kahve falında birini karakolda görmek

Kahve falında birini karakolda görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini karakolda gördüyseniz:

  • Hukuki veya parayla ilgili anlaşmaları ya da evrakları kontrol etmeli ya da düzenlemelisiniz.

Kahve falında karakoldan kaçmak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini karakolda görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında polis karakoluna gitmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karakolda ifade vermek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına inanılır.

Kahve falında askeri karakol görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karakola girmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karakol polis görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında karakola sığınmak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir