AnaSayfa / Genel / Kahve falında karakola sığınmak

Kahve falında karakola sığınmak

Kahve falında karakola sığınmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, dara düşeceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karakola sığınmak gördüyseniz:

  • Sizi tanımayan kişiler dahi, bazı konularda üzerinize gelme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında karakola sığınmak büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polise sığınmak işlerinin hal yoluna gireceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaçarken camiye sığınmak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camiye sığınmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin evine sığınmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir eve sığınmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve sığınmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir yere sığınmak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir