AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri karakol görmek

Kahve falında askeri karakol görmek

Kahve falında askeri karakol görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında askeri karakol gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde engelleyici etkiler altında olacaksınız.

Kahve falında askeri karakol görmek büyük paralar kazanılacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında karakol ve polis görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında karakola çağrılmak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karakola sığınmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis karakoluna gitmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine rivayet eder.

Kahve falında polis ve karakol görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karakoldan çıkmak kolaylığa kavuşacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalettir.

Kahve falında karakola girmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir