AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini karakolda görmek

Kahve falında kendini karakolda görmek

Kahve falında kendini karakolda görmek nazara geleceğine, kara kara düşünür olacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına işarettir.

Kahve falında kendini karakolda gördüyseniz:

  • Meydana gelen son olaylar bazı kişilere bakış açınızı değiştirebilir.

Kahve falında karakola düşmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında karakolda polis görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına alamet eder.

Kahve falında karakol görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında karakoldan çıkmak başarılarının her geçen gün artacağına, deniz aşırı işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında karakolluk olmak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karakol ve polis görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karakola sığınmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karakolda ifade vermek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir