AnaSayfa / Genel / Kahve falında karakola girmek

Kahve falında karakola girmek

Kahve falında karakola girmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karakola girmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilmenize olanak tanıyacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında karakola girmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalettir.

Kahve falında karakolda polis görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karakola çağrılmak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, bereketin ve verimin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karakolda ifade vermek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında karakoldan kaçmak haksızlıklara maruz kalınacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karakol polis görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karakola sığınmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında polis karakolu görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir