AnaSayfa / Genel / Kahve falında karakolda ifade vermek

Kahve falında karakolda ifade vermek

Kahve falında karakolda ifade vermek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karakolda ifade vermek gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında karakolda ifade vermek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, düşmanların çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında ifade vermek umutlarının boşa çıkmayacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mahkemede ifade vermek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına delalettir.

Kahve falında polise ifade verdiğini görmek hayırlı adımlar atılacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında jandarmaya ifade vermek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına delalettir.

Kahve falında hakime ifade vermek insanlarla tartışacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Kahve falında ifade verdiğini görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında polise ifade vermek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir