AnaSayfa / Genel / Kahve falında karakol polis görmek

Kahve falında karakol polis görmek

Kahve falında karakol polis görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine delalet eder.

Kahve falında karakol polis gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmenizin beklenmesi sizi biraz sinirlendirebilir.

Kahve falında polis karakolu görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında polis ve karakol görmek işinde profesyonel kimse olacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında karakolda polis görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında polis karakoluna gitmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karakol ve polis görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında karakol polis görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında karakola çağrılmak elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kendine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında askeri karakol görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir