AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kapalı görmek

Kahve falında birini kapalı görmek

Kahve falında birini kapalı görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, işsiz ise işe gireceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında birini kapalı gördüyseniz:

  • Duygusal dünyanızda sebepsiz kuruntularınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kapalı kişiyi açık görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kapalı kapının açıldığını görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna yorulur.

Kahve falında kapalı pencere açmak düzeninin sarsılacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kapalı kadın görmek geriye doğru gideceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı birini görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine inanılır.

Kahve falında kapalı paket görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı gelinlik giymek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kötü durumlara düşürüleceğine alamet eder.

Kahve falında başı kapalı birini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir