AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı paket görmek

Kahve falında kapalı paket görmek

Kahve falında kapalı paket görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, dinde tartışmaya, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, riske atılacağına, yeni duygular tadacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kapalı paket gördüyseniz:

  • Devam eden bir ilişkiniz varsa size bazı olumsuz şeyler söyleyebilirler.

Kahve falında kapalı paket görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinden paket almak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında paket sigara görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, umutların yıkılacağına inanılır.

Kahve falında paket çikolata görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında pakette süt görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, başarılı bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay paketi almak hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında bir paket çikolata görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına yorulur.

Kahve falında çay paketi görmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir