AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı gelinlik giymek

Kahve falında kapalı gelinlik giymek

Kahve falında kapalı gelinlik giymek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda düşündüklerinizin dışına çıkan olaylara uyum sağlamaya çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında kapalı gelinlik giydiğini görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı gelinlik giymek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı gelinlik görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, zor bir durumun üstesinden gelmeye alamet eder.

Kahve falında kapalı kıyafet giymek tüm özlemini gidereceğine, rahatın kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı elbise giymek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giydiğini ve evlendiğini görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi gelinlik giymek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine alamet eder.

Kahve falında ikinci el gelinlik giymek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir