AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı kişiyi açık görmek

Kahve falında kapalı kişiyi açık görmek

Kahve falında kapalı kişiyi açık görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine işarettir.

Kahve falında kapalı kişiyi açık gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da çevre değiştirmek kariyerinizde veya iş hayatınızda ilerlemenin anahtar kelimeleri olabilir.

Kahve falında kapalı kişiyi açık görmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında açık kişiyi kapalı görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık kadını kapalı görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında başı açık birini kapalı görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında kapalıyı açık görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kapalı kadının saçını açık görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı bayanı açık görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kapalı birini saçı açık görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir