AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı kadın görmek

Kahve falında kapalı kadın görmek

Kahve falında kapalı kadın görmek kötülüklerden uzak kalacağına, kariyer planının altüst olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı kadın gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı açık etmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında yüzü kapalı kadın görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kapalı kadın görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık bir kadını kapalı görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalettir.

Kahve falında kapalı kadının saçını açık görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı kadının açıldığını görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı kadınla evlenmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başı kapalı kadın görmek fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına delalet eder.

Kahve falında başı kapalı kadını açık görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir