AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı birini görmek

Kahve falında kapalı birini görmek

Kahve falında kapalı birini görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, yeteneklerini geliştirmeye, işlerinin düzeleceğine, kazancın günden güne artacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı birini gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin arkasında durulması veya ciddiye alınması gerekebilir.

Kahve falında gözü kapalı görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, büyük mutluluk duyulacağına alamet eder.

Kahve falında gözünü kapalı görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı mektup görmek zararların telafi edileceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı telefon görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapalı mezar görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı birini açılmış görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı kadın görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı giyinmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir