AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kambur görmek

Kahve falında birini kambur görmek

Kahve falında birini kambur görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kambur gördüyseniz:

  • İşinizi bir an önce tamamlayıp keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında eşini kambur görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine yorulur.

Kahve falında sırtını kambur görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini kambur görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, işlerine yeni işler katacağına işarettir.

Kahve falında annesini kambur görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kambur durmak onu hayallerine kavuşturacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında kendini kambur görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine delalet eder.

Kahve falında anneyi kambur görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını kambur görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir