AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini kambur görmek

Kahve falında annesini kambur görmek

Kahve falında annesini kambur görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında annesini kambur gördüyseniz:

  • Zoraki değişikliklerin asıl hedefi veya değişikliklerin sonucu sizi başarıya taşımak ya da belli konularda işleri halletmeniz olacak.

Kahve falında anneyi kambur görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine inanılır.

Kahve falında annesini kambur görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eşini kambur görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kambur bebek görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sırtını kambur görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kambur kadın görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kambur durmak maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını kambur görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir