AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtını kambur görmek

Kahve falında sırtını kambur görmek

Kahve falında sırtını kambur görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtını kambur gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya merakınızı uyandıran şeylere kanalize olmalısınız.

Kahve falında sırtını kambur görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında sırtında kambur görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına işarettir.

Kahve falında kambur durmak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kambur kadın görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birini kambur görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kambur görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü kambur görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kambur olarak görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir