AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini kambur görmek

Kahve falında eşini kambur görmek

Kahve falında eşini kambur görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eşini kambur gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız size yardım edebilirler.

Kahve falında eşini kambur görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü kambur görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanı kambur görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kambur görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalettir.

Kahve falında kendini kambur olarak görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, sonunda maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kamburunun çıktığını görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına inanılır.

Kahve falında sırtında kambur görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi kambur görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, işinden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir