AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kambur görmek

Kahve falında kendini kambur görmek

Kahve falında kendini kambur görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, güçlükle elde edilecek başarı, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kambur gördüyseniz:

  • Yakında, ilişkiler kanalıyla önemli bir fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında kambur olmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine inanılır.

Kahve falında sırtını kambur görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalettir.

Kahve falında kambur bebek görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kambur görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını kambur görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, bundan hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kambur durmak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtında kambur görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kambur görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir