AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kambur görmek

Kahve falında arkadaşını kambur görmek

Kahve falında arkadaşını kambur görmek üzücü olaylar yaşanacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, dileklerin kabul olacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını kambur gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saçma gelebilecek anonslarının üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşını kambur görmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında kendini kambur olarak görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kambur olmak kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kambur olduğunu görmek en küçük sorunda parlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında anneyi kambur görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanı kambur görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kambur bebek görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kambur durmak kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir