AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini iyi görmek

Kahve falında birini iyi görmek

Kahve falında birini iyi görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, dileklerin yerine geleceğine, daha fazla mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini iyi gördüyseniz:

  • Yardım bekleyen kişiler mevcut mal varlıklarınıza zarar verebilir.

Kahve falında ölmüş babayı iyi görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, isteklerinin erteleneceğine delalettir.

Kahve falında iyi kimse görmek çok zor günler geçirileceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iyi bir işe girmek insanlara küsüleceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında iyi arkadaş görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin iyileştiğini görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine alamet eder.

Kahve falında iyi polis görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında iyi bir iş sahibi olmak iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına tabir olunur.

Kahve falında hastanın iyileşmesini görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir