AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin iyileştiğini görmek

Kahve falında annesinin iyileştiğini görmek

Kahve falında annesinin iyileştiğini görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, çok güzel günler görüleceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin iyileştiğini gördüyseniz:

  • Size uymuyorsa diğerlerinin arkasından gitmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında annesinin iyileştiğini görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi iyi görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi iyi görmek kazancını katbekat arttıracağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında anneyi iyileşmiş görmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında hasta annenin iyileştiğini görmek özlemelerin son bulacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmana iyilik yapmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, nefsine yenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında en iyi arkadaşla öpüşmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine inanılır.

Kahve falında birini iyileşmiş görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir