AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi bir iş sahibi olmak

Kahve falında iyi bir iş sahibi olmak

Kahve falında iyi bir iş sahibi olmak daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iyi bir iş sahibi olmak gördüyseniz:

  • Aşırı iyimser olmayın, israftan kaçının, kurnazlıktan kaçının, kendinizi gerektiğinde yeterince eleştirin.

Kahve falında iyi bir iş sahibi olmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına inanılır.

Kahve falında işlerin iyi gittiğini görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, aile saadetinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında iyi bir iş teklifi almak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iyi bir işe girdiğini görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, işlerin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında iyi bir iş bulmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında iyi bir işe girmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında yeni iş sahibi olmak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, istediği başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iş sahibi görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir