AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanın iyileşmesini görmek

Kahve falında hastanın iyileşmesini görmek

Kahve falında hastanın iyileşmesini görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinin kolaylaşacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına işarettir.

Kahve falında hastanın iyileşmesini gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ağır hastanın iyileştiğini görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastayı iyi görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına inanılır.

Kahve falında hasta bir insanın iyileştiğini görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya işaret eder.

Kahve falında hasta bir insanı iyileşmiş görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işarettir.

Kahve falında hasta olup iyileştiğini görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına yorulur.

Kahve falında felçli hastanın iyileştiğini görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta olan birini iyileşmiş görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, projenin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında hasta birini çok iyi görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir