AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi bir işe girmek

Kahve falında iyi bir işe girmek

Kahve falında iyi bir işe girmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi bir işe girmek gördüyseniz:

  • Tesadüflere ya da güzellikle ilgili konulara önem vermelisiniz.

Kahve falında iyi bir işe girmek kazançlı işlere gireceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iyi bir iş bulmak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, geriye doğru gideceğine alamet eder.

Kahve falında iyi bir iş teklifi almak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, konfor içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iyi bir işe girdiğini görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi bir iş sahibi olmak yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, işlerin toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işlerin iyi gittiğini görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir işe girmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalettir.

Kahve falında başka işe girmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir