AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi arkadaş görmek

Kahve falında iyi arkadaş görmek

Kahve falında iyi arkadaş görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında iyi arkadaş gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek kazancı arttıracağına, borç batağına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında iyi arkadaşını görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşının öldüğünü görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında en iyi arkadaşınla küsmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında iyi bir arkadaşını görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşını görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşla küsmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, şansının geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında en iyi arkadaşlarını görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir