AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ıslanmış görmek

Kahve falında birini ıslanmış görmek

Kahve falında birini ıslanmış görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini ıslanmış gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, kişi, teklif veya plana şans tanımakta fayda var.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini ıslanmış görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını ıslatmak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatağı ıslattığını görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurda ıslanan birini görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış kitap görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altını ıslatan bebek görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun altını ıslattığını görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir