AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını ıslatmak

Kahve falında saçlarını ıslatmak

Kahve falında saçlarını ıslatmak onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını ıslatmak gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, düzenlemenin ya da anlaşmanın gidişatı ya da içeriği hakkındaki fikirleriniz mevcut durumun gösterdiğinden çok farklı olabilir.

Kahve falında saç ıslatmak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını ıslatmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fasulye ıslatmak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ıslanmış yatak görmek genç kimselere eğitim vereceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında ısparta halı görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işaret eder.

Kahve falında birini ıslatmak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına yorulur.

Kahve falında ısten kovulmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla ıslatmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, her zaman sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir