AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ısırmaya çalışmak

Kahve falında birini ısırmaya çalışmak

Kahve falında birini ısırmaya çalışmak ilerleyeceğine, kalkınacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini ısırmaya çalışmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz herhangi birisinin dikkatini kolaylıkla çekebilirsiniz.

Kahve falında birini ısırmaya çalışmak sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sinek tarafından ısırılmak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayı ısırması görmek kazancın düşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan tarafından ısırılmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tilki tarafından ısırılmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işarettir.

Kahve falında güvercin tarafından ısırılmak kişinin yasa düşeceğine, hataların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı tarafından ısırılmak kendisine olan güvenin artacağına, hırpalanacağına delalet eder.

Kahve falında kurt ısırması görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir