AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı ısırması görmek

Kahve falında ayı ısırması görmek

Kahve falında ayı ısırması görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işarettir.

Kahve falında ayı ısırması gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarını görmeye odaklanın.

Kahve falında ayı tarafından ısırılmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayı ısırması görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında kolunun ısırıldığını görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan ısırması görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, yoğun stres altında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kara köpek ısırması görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında inek tarafından ısırılmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, rızkın gittikçe azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yengeç tarafından ısırıldığını görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ısırıldığını görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir