AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı tarafından ısırılmak

Kahve falında arkadaşı tarafından ısırılmak

Kahve falında arkadaşı tarafından ısırılmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, imkânsızı başaracağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Değilse, bazı şeylerin hazır hale gelmesi için beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında arkadaşı tarafından ısırılmak dileklerinin gerçekleşeceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında akrep tarafından ısırılmak kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından ısırıldığını görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak sağlığının da bozulacağına, hayata daha sıkı tutunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böcek tarafından ısırıldığını görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında kartal tarafından ısırılmak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında koyun tarafından ısırılmak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir