AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki tarafından ısırılmak

Kahve falında tilki tarafından ısırılmak

Kahve falında tilki tarafından ısırılmak ekmeğinin de artacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında tilki tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Verimli ya da işlevsel olmayan anlaşmalardan, ilişkilerden veya düzenlemelerden kurtulmanızı sağlayabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında tilki tarafından ısırılmak fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, arzuların gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında tilki tarafından kovalanmak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan tarafından ısırılmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında birisi tarafından ısırıldığını görmek başarıya giden yolların açık olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sinek tarafından ısırılmak ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında böcek tarafından ısırıldığını görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine yorulur.

Kahve falında tavuk tarafından ısırılmak fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında akrep tarafından ısırıldığını görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir