AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt ısırması görmek

Kahve falında kurt ısırması görmek

Kahve falında kurt ısırması görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kurt ısırması gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı problemlere veya çelişkili durumlara farklı bir gözle bakılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kurt ısırması görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurt tarafından ısırılmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine yorulur.

Kahve falında kurt köpeği ısırması görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurt köpeğinin ısırması görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vampir tarafından ısırıldığını görmek aynı karşılığı alamayacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karga tarafından ısırılmak gözünün de gönlünün de doyacağına, bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında inek ısırması görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, başarılarının azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir