AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin tarafından ısırılmak

Kahve falında güvercin tarafından ısırılmak

Kahve falında güvercin tarafından ısırılmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, işlerinin düzeleceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, evlatlarından memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında güvercin tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza daha çok vakit ayıracaksınız.

Kahve falında güvercin tarafından ısırılmak kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında güvercin ısırması görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında insan tarafından ısırıldığını görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk tarafından ısırılmak işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş biri tarafından ısırılmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşı tarafından ısırılmak toplum içindeki değerinin artacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun tarafından ısırıldığını görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kısmetlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında at tarafından ısırılmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir