AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazine işareti görmek

Kahve falında hazine işareti görmek

Kahve falında hazine işareti görmek evliliğinde mutlu olacağına, sevdiği birini kırmaya, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hazine işareti gördüyseniz:

  • Belli bir maceraya atılmanın kaynaklarınızı doğru kullanmanız anlamına geldiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında hazine işareti görmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda hazine bulmak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde hazine görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda hazine aramak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında hazine aramak hayallerin gerçekleştirileceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında hazine altın görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya delalet eder.

Kahve falında hazine bulmak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde hazine aramak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir