AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini idrar yaparken görmek

Kahve falında birini idrar yaparken görmek

Kahve falında birini idrar yaparken görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında birini idrar yaparken gördüyseniz:

  • Üzerinde çalışılması gereken evrak işlerinize hızlıca zaman ayırıp ardından diğer işlere geçiş yapabilirsiniz.

Kahve falında idrar kesesi görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına inanılır.

Kahve falında sürekli idrar yapmak işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine işaret eder.

Kahve falında koyu renkli idrar görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete idrarını yapmak çok üst mevkilere geleceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında idrara çıkmak herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, geçimin kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında idrar etmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, en tepkedeki kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında idrarını içmek büyük üzüntüler yaşayacağına, başarısının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında idrar tutamamak zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir