AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete idrarını yapmak

Kahve falında tuvalete idrarını yapmak

Kahve falında tuvalete idrarını yapmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete idrarını yapmak gördüyseniz:

  • Yalnız kendi düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Kahve falında tuvalete idrar yapmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette idrar yapmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idrarını tuvalete yapmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete idrarını yapmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalette idrar görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete idrar yaptığını görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalette başkasının idrarını görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idrar tahlili yapmak yağmur yağmamasına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir