Kahve falında idrar kesesi görmek

Kahve falında idrar kesesi görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında idrar kesesi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ihmal ediyor ya da gereği kadar önemsemiyorsunuz.

Kahve falında idrar kesesi görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kese görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kese görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına alamet eder.

Kahve falında saç kesen birini görmek işinin gücünün hep rast gideceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine tabir olunur.

Kahve falında tırnak kesen birini görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına işaret eder.

Kahve falında kına kesesi görmek zorlukların günden güne artacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kese yapmak işinin aksayacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına delalettir.

Kahve falında saç kesen görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir