AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar etmek

Kahve falında idrar etmek

Kahve falında idrar etmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişinin geri planda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında idrar etmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar sizi gerçekten ne istediğiniz konusunda zorlayabilir.

Kahve falında tuvalete idrar yapmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun idrarını görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek idrarı görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında idrar tutamamak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında idrara sıkışmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında idrar basmak kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu renkli idrar görmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah idrar yaptığını görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir