AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrarını içmek

Kahve falında idrarını içmek

Kahve falında idrarını içmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında idrarını içmek gördüyseniz:

  • Başarılı bir ekip çalışması yapmanız da olasıdır.

Kahve falında idrarını içmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının idrarını içmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kendi idrarını içmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin idrarını içmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulur.

Kahve falında başkasını idrar yaparken görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan idrarı görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında idrar torbası görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında idrara basmak çok büyük zorluklar çekeceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir