Kahve falında idrar tutamamak

Kahve falında idrar tutamamak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, ardından bu kişiye açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında idrar tutamamak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizden bahsetmeniz başlangıç yapmanız için destek almanızı sağlayabilir.

Kahve falında idrar tutamamak hayatın fal sahibine güleceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında idrarını tutamamak sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına delalettir.

Kahve falında bir tutam beyaz saç görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına işarettir.

Kahve falında elinde bir tutam saç görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında tutam tutam saç dökülmesi görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına yorulur.

Kahve falında saçlarının tutam tutam döküldüğünü görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında saç tutamı görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çok eğleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde balık tutamamak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top