AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu renkli idrar görmek

Kahve falında koyu renkli idrar görmek

Kahve falında koyu renkli idrar görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında koyu renkli idrar gördüyseniz:

  • İstikrarsız ilişkilerin yeniden değerlendirilmesinde fayda var.

Kahve falında koyu renkli idrar görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında koyu renk idrar görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye inanılır.

Kahve falında koyu renk idrar yapmak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına inanılır.

Kahve falında koyu renk halı görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyu renkler görmek güzel günlerin kapıda olacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyu renkli at görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında koyu sarı renk görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyu renk fare görmek kazancın gittikçe artacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir