AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrara çıkmak

Kahve falında idrara çıkmak

Kahve falında idrara çıkmak birçok dertle muhatap olacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına delalettir.

Kahve falında idrara çıkmak gördüyseniz:

  • Eyleme geçmeden önce, ne yapmak istediğinizi kafanızda tam olarak netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında idrara çıkmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında yerlerde idrar görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında idrarla ıslanmak iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, üzgün olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi üzerine idrar yapmak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işaret eder.

Kahve falında renkli idrar görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalet eder.

Kahve falında bardak içinde idrar görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çokça idrar yapmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında idrar sıçramak işlerindeki karın artacağına, gelirinin de artmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir