AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinin içki içtiğini görmek

Kahve falında sevdiğin birinin içki içtiğini görmek

Kahve falında sevdiğin birinin içki içtiğini görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, görmediği yerlere gideceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, tekin olmayan işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Keyifli veya romantik aktivitelere zaman ayırmak istiyorsunuz.

Kahve falında sevdiğin birinin içki içtiğini görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, para ve makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin içki içtiğini görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini içki içerken görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine işarettir.

Kahve falında eşini içki içerken görmek çok başarılı işlere adım atacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içki içip tükürmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında evinde içki içildiğini görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını içki içerken görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir